Лектори

Запознайте се с нашите лектори

lector

Теодора Лазарова

Теодора Лазарова е преподавател във ВУЗФ

Прочети ощеСкрий допълнителната информация

Теодора Лазарова е преподавател във ВУЗФ, УНСС, University of Shefield и НБУ. Специализира в областа на Управлението на човешките ресурси, лидерство и мениджмънт и бизнес психология. Част от HR екипа на NaXex.

lector

Александър Златанчев

Александър Златанчев има над 8 години професионален опит в сферите на информационните технологии, информационната и корпоративна сигурност.

Прочети ощеСкрий допълнителната информация

Александър Златанчев има над 8 години професионален опит с сферата на информационната и корпоративна сигурност. Кариерното му развитие в сферата на сигурността започва в “Hewlett-Packard Enterprise Services”, където достига до позицията на ръководител по сигурността на центровете за данни на компанията за региона на Германия. След това е бил ръководител на структурата за сигурност на “ProCredit Bank“ в България. От над 2 години заема позицията “Chief Information Security Officer“ в “Naxex Technological Development“. Експертният му опит включва области като: управление на информационната и корпоративна сигурност, управление на риска, фирмено разузнаване, стандарти по информационна сигурност и др. Александър има професионални сертификати като Certified Information Systems Security Professional (CISSP), CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP) и CompTIA Security +.

lector

Добромир Стоев

Добромир Стоев има повече от 10 години опит в изграждането и поддържането на корпоративни инфраструктури

Прочети ощеСкрий допълнителната информация

Добромир Стоев има повече от 10 години опит в изграждането и поддържането на корпоративни инфраструктури, свързани с масиви за съхранение на данни, тяхното подсигуряване и надеждност. Добромир е участвал в изграждането на информационни центрове, свързаност и телефония. Опитът му със сървъри и виртуализация е свързан с оразмеряване, дизайн и оптимизация. В момента Добромир Стоев е част от екипа на NaXex, като мениджър на дирекция "ИТ и инфраструктура.

lector

Зорница Николова

Зорница Николова е е съосновател и управляващ партньор на Leanify

Прочети ощеСкрий допълнителната информация

Зорница Николова е съосновател и управляващ партньор на Leanify – компания, фокусирана върху имплементацията на Lean и Agile подходи в управлението на проекти, продукти и хора. Зорница има солиден опит в производството на софтуерни продукти, както в големи организации, така и в стартиращи компании. В момента се занимава с обучения и коучинг на компании и отделни ключови хора при прилагането на agile при създаване на продукти. В допълнение на консултантската си практика, Зорница работи със стартъпи като съосновател и ментор. Преди работата си като обучител и коуч, тя е работила в SAP като мениджър на екип, а преди това – като продуктов мениджър. Зорница е магистър по международни отношения, завършила е EMBA програма към Cotrugli Business School, и е сертифициран Scrum ProductOwner, акредитиран коуч към Международната коучинг федерация (ICF) и член на Международната асоциация по управление на софтуерни продукти (ISPMA).